LPG1

Putno Osiguranje

Zašto ugovoriti putno zdravstveno osiguranje?

Kada planirate letovanje, sigurno ne razmišljate o raznim nepredviđenim situacijama koje se mogu desiti, a za posledicu mogu imati pogoršanje zdravstvenog stanja. Kada se pripremate za skijanje ne mislite o uganuću zgloba i drugim povredama.

Na žalost, sve se ovo može desiti i može upropastiti celo putovanje, bilo da je u pitanju odmor ili poslovni put. Putno zdravstveno osiguranje omogućava upravo to, da kada se desi neka od tih nepredviđenih situacija imate saputnika koji će Vam omogućiti da takve situacije prođu što bezbolnije u finansijskom smislu.

Putno zdravstveno osiguranje Vam omogućava da razne neugodne stvari koje se mogu desiti na vašem putovanju, a koje vam mogu pokvariti dobro raspoloženje, budu finansijski pokrivene kako Vam planirano putovanje ne bi dodatno uzimalo novac za nepredviđene troškove.

Možete doživeti nezgodu ili se ozbiljno razboleti u inostranstvu.
Dobili ste alergiju prvi put u životu.

Medicinska nega i usluge u inostranstvu su skupi. Troškovi lečenja u inostranstvu su mnogo veći, pa tako nekada mogu da vas koštaju više nego i celokupan aranžman za letovanje ili zimovanje. Zato je jako korisno imati putno zdravstveno osiguranje za vernog saputnika.

Kada planirate odmor bez polise putno zdravstvenog osiguranja sigurno ste hrabri i ubeđeni da baš Vama ništa ne može da se desi.

Jasno je koliko je korisno, međutim pojedini putnici i dalje kreću na put bez polise.

Razmislite vredi li rizikovati?

Kontakt

Lokacija

TC “KONAK”
Trg Stevana Maksimovica br 2
lokal broj 6
12000 Požarevac
SRBIJA

+381 12 532-971
+381 63 291-313

budućnost je sigurna sa dobrim partnerima

winer_logo1(2)
merkur_3
unika_logo1(1)
Grawe_Logo1(1)
dunav-osiguranje-logo-200