Program MTB15+

Sa programom MTB 15+ obezbeđujete da članovi porodice imaju dodatnu finansijsku sigurnost za potrebe adekvatnog lečenja obolelog člana, koji ima ovakav vid štednje, jer se sredstva mogu upotrebiti ne samo za troškove lečenja osiguranika, već i za pokrivanje pratećih troškova kao što su neostvareni prihodi za vreme lečenja ili adaptacija životnog prostora koja može biti poslednica bolesti. Sa MTB 15+ Vam samo preostaje da svoju pažnju usmerite na uspešno lečenje i oporavak. Zato je Merkur osiguranje napravilo za Vas MTB 15+ paket osiguranja života i oboljenja od određenih teških bolesti, i to: paralize, moždanog udara, srčanog infarkta, bajpasa koronarnih arterija, karcinoma, transplantacije organa, slepila, otkazivanja rada bubrega, multiple skleroze, operacije aorte, operacije srčanog zaliska, Alchajmerove bolesti, benignog tumor mozga, HIV-a

Program MŠO

Razmišljate o penziji? Imamo idealno rešenje za Vas.

Merkurov program MŠO kreiran je za potrebe klijenata koji imaju zdravstvene probleme takve prirode da im nije moguće ugovoriti neki drugi program štednje od ostalih postojećih osiguravajućih pokrića iz  programa Merkur osiguranja. Zbog toga Vam nudimo ovaj novi program štednje, koji nudi i pokriće za rizik od smrti usled nezgode. Uz ovo osiguranje se može ugovoriti i dopunsko osiguranje od nezgode ili dopunsko osiguranje za hirurške intervencije.

Program OSMEH +

Za bezbrižnije i sigurnije sutra Vašeg deteta obezbedite već danas program štednje i omogućite mu na taj način finansijsku samostalnost kada mu bude najpotrebnija. Paket osiguranja OSMEH+ uključuje program štednje uz osiguranje od posledica nezgode.

Vaše dete u 19-toj godini života može iskoristiti ušteđenu sumu za finansiranje obrazovanja u zemlji ili inostranstvu, kao startni kapital za započinjanje poslovanja ili kao sigurnost pri započinjanu samostalnog života.

Svesni smo toga da našu svakodnevnicu mogu da poremete iznenadni i nepredviđeni događaji koje ne možemo sprečiti, a koji mogu ugroziti zdravlje, pa čak i život. Zato OSMEH+ ima osiguranje za slučaj od posledica nezgode, koje će Vašem detetu obezbediti finansijsku podršku ukoliko nastupe neželjeni događaji. Merkur osiguranje garantuje isplatu ugovorene osigurane sume i naknade za slučaj nastanka trajnog invaliditeta, loma kosti i bolničkih dana.

budućnost je sigurna sa dobrim partnerima

winer_logo1(2)
merkur_3
unika_logo1(1)
Grawe_Logo1(1)
dunav-osiguranje-logo-200