LPG1

Neživotna Osiguranja

Zašto kažemo “Svuda pođi svojoj kući dođi” ?

Zato što je mesto na koje se uvek rado vraćate, posle bilo kakvog putovanja ili napornog radnog dana kao i mnogih drugih svakodnevnih aktivnosti, upravo Vaš dom i zato je važno da obezbedite finansijska sredstva koja ćete imati na raspolaganju i u slučaju raznih opasnosti koje mogu da ga ugroze.

Osiguranje domaćinstva štiti vrednost Vašeg doma i onoga što se nalazi u njemu. Osiguranjem domaćinstva možete sebi obezbediti finansijsku pomoć u slučaju da Vašu nepokretnost kao i stvari u njoj zadesi neka od nepredviđenih situacija kao što su krađa stvari, požar, izliv vode iz instaliacija, poplava, grad i druge vremenske neprilike. Stan i kuća su pre svega dom, mesto u kom živi i gde se okuplja porodica. To je dovoljan razlog da razmišljate o načinima da obezbedite domaćinstvo. Kupovina kuće ili stana je najveći finansijski izdatak koji ćete imati u životu i zašto ga finansijski ne biste obezbedili od raznih neželjenih događaja. Osiguranje domaćinstva je jedan od najvažnijih oblika osiguranja i u zaista katastrofalnim situacijama može predstavljati nemerljivu finansijsku pomoć.
Uz zaštitu vašeg domaćinstva Vi možete osigurati i članove svog domaćinstva.

Visina ugovorene premije ne zavisi od površine vašeg domaćinstva kao i vrednosti stvari koje se nalaze u njemu. Vi ste ti koji odlučujete koliko Vaša imovina vredi.

Ako posedujete automobil jako je bitno da on bude zaštićen u saobraćaju kao i van njega. Zato je tu obavezno osiguranje automobila od odgovornosti, ali i kasko zaštita samog vozila od raznih mogućih nepredviđenih događaja.

Kasko osiguranje vozila nije zakonska obaveza, ali je jako pametno imati takvu vrstu zaštite Vašeg ljubimca. Kasko osiguranje vozila zavisi od raznih parametara na osnovu kojih se određuje premija i da li uopšte vozilo može biti kasko osigurano. Za bilo kakve informacije u vezi kasko osiguranja vozila najbolje je kontaktirati nas, da bismo vam ponudili najpovoljnije rešenje.

Kontakt

Lokacija

TC “KONAK”
Trg Stevana Maksimovica br 2
lokal broj 6
12000 Požarevac
SRBIJA

+381 12 532-971
+381 63 291-313

budućnost je sigurna sa dobrim partnerima

winer_logo1(2)
merkur_3
unika_logo1(1)
Grawe_Logo1(1)
dunav-osiguranje-logo-200